Det sker

Her har du kunnet se alle foreningernes aktiviteter. Jammerbugt Kommune har fået ny hjemmeside og undersiderne er desværre ikke kommet med. Derfor virker registret ikke længere.

Frivillighuset benytter derfor lejligheden til at nedlægge funktionen, fordi det tager os alt for lang tid at lægge alle de over hundrede foreningers aktiviteter på nettet. Vi er jo kun halvanden medarbejder og vi har ikke tid til at gentage det store arbejde. Du kan ringe til os og få tilsendt programmer for de foreninger du er interesseret i. Du kan stadig finde foreningerne og beskrivelser af deres arbejde under punktet Frivillige sociale foreninger. Her kan du også finde kontantpersoner så du selv kan ringe eller maile til foreningerne.

Vi får lagt aktiviteterne fra 2012 og 2013 på som arkiv. Det kan du og din forening bruge som inspiration, når I planlægger jeres kommende programmer.

Du kan altid følge med i hvad der sker i Frivillighuset ved at blive ven med os på Facebook.

Hvis din forening har et arrangement der skal laves reklame for, så har vi mange muligheder for at hjælpe Jer - og een af dem er, at I kan få det på vores facebookside - men ring til os og hør nærmere på tlf. 7257 9030.

Velkommen til hjemmesiden

Vejledning ang. § 18

Startmøde om frivilligpolitik 2009