Om Frivillighuset i Jammerbugt

Frivillighuset Jammerbugt serviserer, koordinerer og udvikler det frivillige sociale arbejde og hjælper dermed de 113 medlemsgrupper med deres arbejde. Vi stiller lokaler til rådighed for deres møder og arrangementer.

Velkommen til Frivillighusets Hjemmeside

Frivillighuset Jammerbugt er også på Facebook. Gør som 500 andre....klik på synes godt om siden - og få de seneste nyheder.

Nyheder - fås ikke længere på denne hjemmeside, da det kræver for meget arbejdskraft at opdatere og vedligeholde. Hvis du gerne vil have nyheder tilsendt, kan du maile til os og komme på vores mailliste, så sender vi dig gerne vores nyhedsmail -  men eller bruger vi Facebook til nyheder.

Frivillighuset Jammerbugt har 113 medlemsgrupper, der alle udfører frivilligt socialt arbejde i Jammerbugt. Du kan læse om foreningerne og se, hvordan du kan komme i kontakt med dem via fanen "Frivillige sociale foreninger Jammerbugt."

Kort om Frivillighuset Jammerbugt:

Frivillighuset Jammerbugt hjælper de 113 medlemsgrupper med deres arbejde og stiller lokaler til rådighed for deres møder og arrangementer. Frivillighuset Jammerbugt er en forening, med en valgt bestyrelse. Bestyrelsen vælges hvert år blandt medlemmerne på repræsentantskabsmødet i marts. Frivillighuset har en samarbejdsaftale med Jammerbugt Kommune, der sætter rammer for det kommunale tilskud og de opgaver frivillighuset udfører for Jammerbugt Kommune. Herudover drives Frivillighuset for tilskud der kommer fra staten via en grundfinancieringspulje for frivilligcentre og via ansøgninger til PUF-midlerne. Du kan læse mere om Frivillighuset via den sidste fane " Om Frivillighuset"

Frivillighuset Jammerbugt har netop fejret sit 10 års jubilæum i september 2016 :-)

Åbningstider

Tirsdag - fredag kl. 9.30 - 12.00 i huset i Bredgade 39 i Pandrup.

Første og tredje onsdag er der desuden åbningstider i: 

  • Aabybro kl. 10-11.30 på rådhuset i forgangen
  • Brovst kl. 12-13.30 på rådhuset i forgangen
  • Fjerritslev kl. 14.30-16 i Kultur- og seniorcentret på Tennisvej 

Hvis du herudover har brug for at mødes med Jette, kan du aftale et møde med hende på det tidspunkt og det sted, der passer dig bedst - også efter både kl. 12 og 18 :-)

Kontakt

Åbningstider:
Tirsdag - fredag: kl. 9.30 - 12.00
Mandag lukket

Fjerritslev
Aktivitetscentret:
Første og tredje onsdag i hver måned: kl. 14-17

Kontakt:
Frivillighuset
Bredgade 39
9490 Pandrup
Tlf.: 72 57 90 30
frivillighuset@jammerbugt.dk

Telefontid:
Du kan ringe til os i åbningstiden - se ovenfor.

Hvis du ringer til os udenfor telefontiden kan du ikke forvente, at vi er her. Meget af vores arbejde foregår nemlig andre steder. Hvis vi er på kontoret tager vi selvfølgelig telefonen.

Frivillighuset

Bredgade 39, 9490 Pandrup

Bredgade 39,
9490 Pandrup

Nyheder .

Velkommen til hjemmesiden

Vejledning ang. § 18

Startmøde om frivilligpolitik 2009