Om Frivillighuset i Jammerbugt

Frivillighuset Jammerbugt serviserer, koordinerer og udvikler det frivillige sociale arbejde og hjælper dermed de 113 medlemsgrupper med deres arbejde. Vi stiller lokaler til rådighed for deres møder og arrangementer.

Velkommen til Frivillighusets Hjemmeside

 Vi har igen åbent på kontoret og med lokaleudlån, som vi havde inden Covid 19.

Frivillighusets kontor er dog lukket uge 30-33 så vi kan afvikle ferie samtidig med de frivillige, men prøv at ringe alligevel. Hvis vi er der hjælper vi dig gerne. Hvis noget haster send en sms til 50802114 og du vil blive ringet op.

Frivillighuset Jammerbugt er også på Facebook. Gør som 950 andre....klik på synes godt om siden - og få de seneste nyheder.

Nyheder - fås ikke længere på denne hjemmeside, da det kræver for meget arbejdskraft at opdatere og vedligeholde. Hvis du gerne vil have nyheder tilsendt, kan du maile til os og komme på vores mailliste, så sender vi dig gerne vores nyhedsmail -  men eller bruger vi Facebook til nyheder.

Hvis du ser under nyheder - og undrer dig over den gamle nyhed om beredskab under Covid 19 - så er det fordi vi har problemer med systemet - vi kan simpelthen ikke pille den nyhed ned. 

Frivillighuset Jammerbugt har 114 medlemsforeninger, der alle udfører frivilligt socialt arbejde i Jammerbugt. Du kan læse om foreningerne og se, hvordan du kan komme i kontakt med dem via fanen "Frivillige sociale foreninger Jammerbugt."

Kort om Frivillighuset Jammerbugt:

Frivillighuset Jammerbugt hjælper de 114 medlemsforeninger med deres arbejde og stiller lokaler til rådighed for deres møder og arrangementer. Frivillighuset Jammerbugt er en forening, med en valgt bestyrelse. Bestyrelsen vælges hvert år blandt medlemmerne på repræsentantskabsmødet i marts. Frivillighuset har en samarbejdsaftale med Jammerbugt Kommune, der sætter rammer for det kommunale tilskud og de opgaver frivillighuset udfører for Jammerbugt Kommune. Herudover drives Frivillighuset for tilskud der kommer fra staten via finansloven. Du kan læse mere om Frivillighuset via den sidste fane " Om Frivillighuset"

Kontakt

Åbningstider:
Tirsdag - fredag: kl. 9.30 - 12.00
Mandag lukket

Fjerritslev
Aktivitetscentret:
Første og tredje onsdag i hver måned: kl. 14-17

Kontakt:
Frivillighuset
Bredgade 39
9490 Pandrup
Tlf.: 72 57 90 30
frivillighuset@jammerbugt.dk

Telefontid:
Du kan ringe til os i åbningstiden - se ovenfor.

Hvis du ringer til os udenfor telefontiden kan du ikke forvente, at vi er her. Meget af vores arbejde foregår nemlig andre steder. Hvis vi er på kontoret tager vi selvfølgelig telefonen.

Frivillighuset

Bredgade 39, 9490 Pandrup

Bredgade 39,
9490 Pandrup

Velkommen til hjemmesiden

Vejledning ang. § 18

Startmøde om frivilligpolitik 2009