Omsorgsmidler

Pensionistforeninger og seniorklubber kan igen søge omsorgsmidler inden d. 01.02. 2022 ...................... Når du skal søge, skal du anvende samme skema som til § 18. Omsorgsmidler er tilskud der gives til pensionistforeninger efter antal medlemmer.

Vejledning.

Midlerne beregnes ud fra antallet af medlemmer der er over 65 år, pensionister og borgere i Jammerbugt. Kommune. Derfor skal du huske, at skrive antallet på skemaet - og vedlægge en medlemsfortegnelse. Medlemsfortegnelsen skal rumme navn, adresse, fødselsdag og år. (ikke cpr.)
Tilskudsberettiget er også førtidspensionister og efterlønnere. Endelig skal du også angive din gruppes CVR nummer eller leverandørnummer. Hvis I ikke har et CVR nummer, vil du i det seneste bevillingsbrev kunne finde et leverandørnummer. Det nummer skal du skrive på ansøgningsskemaet.

Link til ansøgningsskema til omsorgsmidler

Skemaet sendes til Brovst Rådhus, Borgervænget 12, 9460 Brovst - Att: Birthe Laursen eller pr. mail ssb@jammerbugt.dk

 

Kontakt

Åbningstider:
Tirsdag - fredag: kl. 9.30 - 12.00
Mandag lukket

Fjerritslev
Aktivitetscentret:
Første og tredje onsdag i hver måned: kl. 14-17

Kontakt:
Frivillighuset
Bredgade 39
9490 Pandrup
Tlf.: 72 57 90 30
frivillighuset@jammerbugt.dk

Telefontid:
Du kan ringe til os i åbningstiden - se ovenfor.

Hvis du ringer til os udenfor telefontiden kan du ikke forvente, at vi er her. Meget af vores arbejde foregår nemlig andre steder. Hvis vi er på kontoret tager vi selvfølgelig telefonen.

Velkommen til hjemmesiden

Vejledning ang. § 18

Startmøde om frivilligpolitik 2009